Boere Accountants en Adviseurs:

De accountant en adviseur in één

voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf

Ons kantoor bevindt zich aan de rand van het stadje Oudewater midden in het Groene Hart in de provincie Utrecht.

Bij ons staat persoonlijk contact en directe betrokkenheid voorop. Wij bieden u heldere oplossingen in duidelijke taal, waarbij u te maken heeft met één adviseur die alle kennis in huis heeft.

Wij staan voor hoogwaardige, flexibele en betaalbare ondersteuning op financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied.

Maak kennis met ons kantoor, wij nodigen u graag uit om geheel vrijblijvend te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

ADVISERING

Onze persoonlijke advisering, het met u meedenken en vooral vooruitdenken zijn essentieel voor een succesvolle bedrijfsvoering. Met niet alleen oog voor de onderneming, maar ook voor de ondernemer. Bij ons heeft u te maken met één adviseur die alle vakkennis in huis heeft. Dit maakt ons tot dé adviseur en vertrouwenspersoon voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

ACCOUNTANCY

Wij zijn specialist op financieel en fiscaal gebied. Wij stellen jaarrekeningen samen en kennen alle fijne kneepjes van de belastingwetgeving. Wij stellen niet alleen uw jaarrekening op, we gaan nog een stap verder. Wij bieden u het complete financiële en fiscale beeld van niet alleen uw onderneming maar ook van uw privésituatie en kunnen u op deze manier zo optimaal mogelijk adviseren.

ADMINISTRATIEF | SALARIS

Wij adviseren u graag over de meest efficiënte boekhoudoplossingen.
Uiterst belangrijk voor uw onderneming zijn uw medewerkers. Zij vormen uw belangrijkste “kapitaal”. Het verlonen is een maandelijks terugkerend proces waarbij de kwaliteit en continuïteit van groot belang zijn.

Benieuwd hoe onze aanpak voor u en uw onderneming een succes kan worden?
Neem dan contact met ons op voor een kennismaking in ons gratis ondernemersspreekuur.

CONTACT