WAAROM KIEZEN VOOR BOERE ACCOUNTANTS EN ADVISEURS

Wij zijn specialist op financieel en fiscaal gebied. Wij stellen jaarrekeningen samen en kennen alle fijne kneepjes van de belastingwetgeving. Wij stellen niet alleen uw jaarrekening op, we gaan nog een stap verder. Wij bieden u het complete financiële en fiscale beeld van niet alleen uw onderneming maar ook van uw privésituatie en kunnen u op deze manier zo optimaal mogelijk adviseren. Bij ons heeft u te maken met één adviseur die alle vakkennis in huis heeft. Dit maakt ons tot dé adviseur en vertrouwenspersoon voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Wij verzamelen de benodigde gegevens, verwerken en rubriceren deze. Hieruit volgt uiteindelijk een samenvatting van de financiële informatie in de vorm van een jaarrekening.

Een goede, overzichtelijke jaarrekening is belangrijk voor u als ondernemer. Het biedt u helder inzicht in waar uw onderneming staat. Op basis van de cijfers in de jaarrekening kunt u verantwoorde beslissingen nemen voor de toekomst van de onderneming.

Wij stellen de jaarrekening professioneel samen in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. Als bevestiging voegen wij een samenstellingsverklaring aan de jaarrekening toe. Zo weet de ontvanger van de jaarrekening dat deze door een accountant met zorgvuldigheid is samengesteld en voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Deze verklaring is belangrijk als u uw jaarrekening moet overleggen aan financiële instellingen, leveranciers of de Belastingdienst.
Een jaarrekening is niet alleen een cijfermatige weergave van het afgelopen jaar, maar ook een belangrijke basis voor het nemen van financiële en fiscale beslissingen voor de toekomst van uw onderneming. Wij kennen uw branche en denken met u mee over mogelijke verbeteringen van uw bedrijfsvoering. De bespreking van de jaarrekening speelt hierbij een belangrijke rol. Samen met u nemen we de cijfers en ontwikkelingen door, analyseren deze en kijken naar vooruitzichten, begrotingen, budgetten en toekomstige stappen.
Verder kunt u ons ook raadplegen bij financiële en administratieve adviesopdrachten, overnames, opvolging, start of beëindiging van uw bedrijf. Wij voorzien u van fiscale, economische, sociale en juridische adviezen.
Na afronding van de opleiding en het praktijkgedeelte is een accountant zeker niet klaar met studeren. Wij zijn verplicht om onze vakkennis jaarlijks up-to-date te houden. Ieder jaar moeten wij een vastgesteld aantal PE-punten halen (PE staat voor Permanente Educatie).

Boere Accountants en Adviseurs is aangesloten bij: De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA), de oranisatie die de kwaliteit van onze beroepsuitoefening bevordert en bewaakt. En aangesloten bij Extendum, dé brancheorganisatie voor accountantskantoren in het MKB.

DE KRACHT VAN ONS NETWERK

Wetten en regels die bijna dagelijks lijken te veranderen. Een turbulente markt. Ontwikkelingen en trends. Allemaal zaken die u kopzorgen kunnen geven. En waarop u – het liefst gisteren – adequaat en snel moet antwoorden.

LEES MEER »

GRATIS SPREEKUUR

Wij nodigen u graag uit voor het gratis ondernemersspreekuur.

Maak kennis met ons kantoor en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

CONTACT »