ONS KANTOOR

Boere Accountants en Adviseurs is in 2008 opgericht en gevestigd in een fiscaal aantrekkelijk kantoor te Oudewater. De omvang van ons kantoor is kleinschalig. Zo weten wij altijd wat er speelt bij onze klanten en kunnen we u op een persoonlijke, flexibele en betrokken manier van dienst zijn. Wij willen graag een kantoor zijn waar u zich direct welkom voelt en waar vragen snel en correct worden beantwoord, in heldere taal. Met gevoel en oog voor u, uw onderneming en de branche waarin u werkt.

BETROUWBARE PARTNER

Aan Boere Accountants en Adviseurs heeft u een betrouwbare partner voor al uw ondernemerszaken. Iemand die u open en persoonlijk tegemoet treedt. Ondersteuning nodig? Behoefte aan advies? Even telefonisch klankborden? Waar u ook mee worstelt: u kunt altijd op ons rekenen. Of het nu een omvangrijke klus betreft, of een spoedje tussendoor. Wij staan aan uw zijde, als ondernemer naast u als ondernemer. Het doel? U zo zorgeloos mogelijk laten ondernemen. Met rust, overzicht en de zekerheid dat uw zaken tot in detail zijn geregeld.

FISCAAL AANTREKKELIJK KANTOOR

Na vijf succesvolle startjaren in de kantoorruimte boven in onze woonboerderij, hebben wij in 2012 de opdracht gegeven voor de bouw van een nieuw kantoor. Wij hebben het nieuwe kantoor gerealiseerd naast onze woonboerderij, de bestaande schuur is geheel verbouwd tot professionele kantoorruimte. Wij zijn gegaan voor een mooi, maar ook financieel aantrekkelijk kantoor. Dankzij duurzame investeringen kwamen wij in aanmerking voor de fiscale regeling energie-investeringsaftrek (EIA) die ons een forse belastingbesparing opleverde. Daar stellen wij u graag van op de hoogte.

Energie-investeringsaftrek is investeringsaftrek voor duurzame investeringen waarbij 41,5% van de investering in mindering kan worden gebracht op de fiscale winst.
Wij hebben een verbetering van de isolatie in de bestaande constructie aangebracht, in de vloer, het dak en de wanden. En de aanschaf van HR glas, maatregelen waarbij wij de EIA hebben toepast.
Voor de klimaatbeheersing binnen het kantoor hebben wij geïnvesteerd in een warmtepomp en voor de lucht ventilatie maken wij gebruik van een warmteterugwinningssysteem, op deze duurzame investeringen hebben wij EIA toegepast.

Een andere fiscale regeling is de milieu-investeringsaftrek (36%), deze is onder andere van toepassing wanneer bijvoorbeeld asbestplaten worden vervangen.

Maak kennis met het gedreven en enthousiaste team van
Boere Accountants en Adviseurs

ASWIN BOERE

Directeur en Accountant (AA)

Aswin heeft jarenlange ervaring in de accountancy, in 1999 is hij als accountant afgestudeerd en in 2002 als belastingaccountant. Na 14 jaar werkzaam geweest te zijn bij twee accountantskantoren, heeft hij in 2008 Boere Accountants en Adviseurs opgericht. En in 2013 ons duurzame kantoor in gebruik genomen. Aswin is de Accountant en Adviseur in één!

JOLANDA BOERE

Assistent-Accountant

Jolanda rondde in 2004 haar HBO opleiding financieel management af en is sinds 2003 werkzaam in de accountancy.
Ze heeft tot 2010 gewerkt bij een regionaal accountantskantoor als relatiebeheerder. In 2010 heeft zij de overstap gemaakt naar Boere Accountants en Adviseurs. Naast haar functie als assistent-accountant verzorgt ze de marketing en communicatie.

INA VAN VLIET

Assistent-Accountant

Ina heeft per 1 januari 2017 de overstap naar ons kantoor gemaakt, na jarenlang gewerkt te hebben bij een regionaal accountantskantoor. Ina is assistent-accountant, ze verwerkt financiële administraties, stelt jaarrekeningen en fiscale aangiften op. Met haar enthousiasme, gedrevenheid en ervaring een waardevolle kracht.

MARY DE KORTE

Assistent-Accountant

Mary is vanaf 1 januari 2016 bij ons kantoor begonnen als assistent-accountant. Ze heeft zeer veel ervaring in deze functie, is enthousiast, zeer nauwkeurig en gedreven. Naast haar functie als assistent-accountant waarbij ze financiële administraties verwerkt, jaarrekeningen en fiscale aangiften opstelt, verzorgt ze de salarisverwerking.